Svet
55 ogledov

Prometni minister krepko napihal

Prometnega ministra v vladi zeniško-dobojskega kantona Raifa Seferovića so ustavili policisti in ugotovili, da je imel kar 2,17 promila alkohola v krvi.

Minister bo zato moral plačati 200 evrov kazni, poleg tega pa so mu za dva meseca prepovedali vožnjo z avtomobilom.

Policija je Seferovića ustavila v bližini Zenice. Po besedah očividcev naj bi celo grozil policistom, da bodo ostali brez dela in da se bo pritožil pristojnemu policijskemu ministru Rifatu Deliću. Policisti so mu vseeno napisali kazen in mu za dva meseca odvzeli vozniško dovoljenje.

Policiste premestili

Sarajevski dnevnik Dnevni avaz je medtem izvedel, naj bi policiste, ki so ustavili Seferovića, že dan kasneje premestili na drugo delovno mesto. Seferović je že zanikal, da naj bi sam zahteval njihovo premestitev.

V podoben incident se je sredi meseca zapletel tudi odhajajoči zunanji minister BiH Sven Alkalaj, ki je bil udeležen v prometni nesreči; tudi v tem primeru so policisti ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.