Svet
16 ogledov

Psičko 40-krat ustrelili v glavo

(Foto: Facebook) Žurnal24 main
Policija išče okrutneže, ki so kar 40-krat v glavo ustrelili psičko, ji zvezali tačke in živo zakopali. Iz zemlje ji je gledal le smrček.

Malteški policisti so rešili psičko, ki so jo neznanci zakopali živo, pred tem pa z zračno puško 40-krat ustrelili v glavo. Iz zemlje je gledal le njen smrček.
 
Našli so jo po prijavi, da naj bi v kleti ves čas civilili trije psi. Policisti so se odzvali prijavi, odšli na prizorišče in zagledali srhljiv prizor – zakopano psičko, ki ji je iz zemlje gledal le smrček, piše Mirror. Psičko so izkopali in jo odpeljali k veterinarju.

"Iz glave smo ji morali odstraniti naboje. Nekdo jo je moral namerno večkrat od blizu ustreliti v glavo, ni šlo le za naklučje," je povedal veterinar Trevor Zammit in dodal: "Verjetno se je premikala in na srečo ni dobila naboja v možgane."

Psička Star, kot so jo poimenovali njeni rešitelji, ima tudi svojo stran na družabnem omrežju Facebook. Pridružilo se ji je že skoraj 20 tisoč ljudi, še piše Mirror.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.