Šport > Košarka
49 ogledov

Na proslavi naslova zapravili 200 tisoč dolarjev

LeBron James Miami Heat NBA finale EPA
Igralci Miami Heat so prešerno proslavili drugi naslov v zgodovini kluba. LeBron James in druščina so samo za 15-litrsko flašo elitnega šampanjca zapravili 75 tisoč dolarjev, skupni račun pa je presegel 200 tisoč dolarjev.

Še vedno sveži zmagovalci lige NBA, košarkarji Miami Heat, so za proslavljanje drugega naslova v zgodovini kluba izbrali isti nočni klub, kot lansko leto igralci Dallas Mavericks. Telički so pred letom dni v eni noči zapravili 110 tisoč dolarjev, zvezdniki Vročice pa so šli še korak dlje. Samo za 15-litrsko flašo elitnega šampanjca zapravili 75 tisoč dolarjev, skupni račun pa je presegel 200 tisoč dolarjev.

Veliko slavje se je končalo šele v zgodnjih jutranjih urah. Med drugim pa je svojo pevsko znanje pokazal tudi najkoristnejši igralec končnice LeBron James. A časa za slavje ni veliko, preostala moštva že komaj čakajo na začetek nove sezone, ko bodo Miami poskušali sklatiti iz prestola. V prvi vrsti so tu letošnji poraženci finalne serije. Oklahoma City Thunder imajo eno najmlajših ekip v ligi, nihče od nosilcev igre ni starejši od 23 let, tako da bodo naslednjo sezono, ko bodo leto starejši, še nevarnejši.

"Mi se bomo znova srečali v finalu," je že dejal James, medtem ko je njegov zvezdniški kolega Dwayane Wade pripomnil: "Zastrašujoče je videti tako mlado in nadarjeno ekipo. Pred njimi je svetla prihodnost." Bržkone je svetla prihodnost tudi pred Miamijem. Košarkarski navdušenci pa že komaj čakajo nove boje v najmočnejši košarkarski ligi na svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.