Svet
43 ogledov

Razbijala po Elizejski palači

Valerie Trierweiler FameFlynet
Prva dama Francije doživela napad besa.

Valérie Trierweiler, nezakonska partnerica francoskega predsednika Francoisa Hollanda, je v napadu besa povzročila za skoraj 3 milijone evrov škode v Elizejski palači, poročajo francoski mediji. Incident se je zgodil, ko je izvedela za afero predsednika Hollanda z 41-letno igralko Julie Gayet, o kateri je na sedmih straneh poročal francoski tabloid Closer magazine.

 Za 3 milijone evrov škode

Trierweilerjeva je v predsednikovi pisarni povzročila znatno materijalno škodo. Med prepirom je razbila več vrednih starin, med drugim tudi vazo iz obdobja Ludvika XVI.

Hospitalizirana

Po izbruhu jeze je bila hospitalizirana v pariško bolnišnico, kjer je ostala 8 dni. Sedaj je nastanjena v rezidenci ob gradu Versaille. Iz predsednikove pisarne so sporočili, da potrebuje počitek in še nekaj testov.

Bo ostala prva dama?

Javnost se sprašuje, ali bo 48-letna novinarka ostala Hollandova izbranka. Trierweilerjeva je za britanski Mirror potrdila, da bo 9. februarja s predsednikom odpotovala v Washington DC kot prva dama Francije.

Hollande afere ni zanikal in ne bo tožil omenjenega tabloida. Tožbo pa je vložila igralka Julie Gayet in zahtevala 50.000 evrov odškodnine zaradi vdora v zasebnost.

Komentarjev 1
  • sprehajalec 17:02 24.januar 2014.

    Če je to res, samo nogirat in izstavit račun za 3 milijone.