Svet
54 ogledov

Roparja spremenil v ognjeno kroglo

rop Brazilija Youtube
Oboroženi ropar se je spravil na napačnega.

Le nekaj ur po umoru 17-letnega dekleta, zaradi katerega je nekdanji nogometaš Rivaldo turiste posvaril pred prihodom na olimpijske igre, se je v Sao Joao de Meriti v Braziliji odvil rop bencinske postaje, ki so ga posnele nadzorne kamere.

Ropar se je z avtomobilom pripeljal na bencinsko postajo, kjer mu je zaposleni natočil gorivo. Ko je, še vedno sedeč v avtomobilu, od zaposlenega zahteval denar, je ta prijel v roke cev za dolivanje goriva in ga zalil. Ropar  je ustrelil proti zaposlenemu, iskra iz pištole pa je povzročila eksplozijo, ki je roparjevo vozilo spremenila v ognjeno kroglo. Ropar je utrpel opekline na 87 odstotkih telesa in se v bolnišnici bori za življenje.  

Zaposleni je povedal, da je roparju dal denar, ki ga je imel v žepu, a ga je slednji posvaril, da jih bo skupil, če mu ne da vsega denarja in bo moral iz avtomobila. 

Policija je ob tem posvarila, da je bil odziv zaposlenega nevaren. "To ni nekaj, kar bi priporočali. V tem primeru je delovalo, ampak žrtev mora poskrbeti za svojo varnost," so dejali. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.