Svet
24 ogledov

Sanaderjeva hči za najemnino 10 tisoč dolarjev

Petra Sanader v predstavi leta 2007 Grgo Jelavić / Pixsell
Starejša hči nekdanjega hrvaškega premierja Iva Sanaderja Petra Sanader naj bi med bivanjem v Los Angelesu na mesec plačevala kar 10 tisoč ameriških dolarjev najemnine.

Da je družina Sanader sproti zapravila bistveno več, kot naj bi zaslužila, se je v zadnjem času že potrdilo, kot kaže, pa je ogromno zapravila tudi v ZDA živeča hčerka Petra Sanader, poroča hrvaški Jutarnji list.

Medtem ko je v New Yorku živela v razkošnih stolpih Zeckendorf, kjer najemnina znaša več tisoč evrov na mesec, se je zdaj še izkazalo, da naj bi v Los Angelesu mesečno za najemnine plačevala kar po 10 tisoč dolarjev (slabih 8 tisoč evrov).

Na obisk k hčeri v ZDA se je, ko se je obroč okoli nekdanjega hrvaškega premierja že zategoval, z ženo odpravil tudi Ivo Sanader. Odhod je sprožil ugibanja, da se iz ZDA ne namerava vrniti, ki pa so se izkazala za netočna.

Hčerka nekdanjega premierja, osumljenega prejemanja podkupnine in zlorabe položaja, je glede na podatke spletne filmske podatkovne baze IMDB igrala le v nizkoproračunskem art filmu Dežela astronavtov. V leta 2010 posnetem filmu sta med drugim igrala tudi David Arqutte in Vivica A. Fox.

Komentarjev 4
  • zic 10:24 10.januar 2012.

    na , tle sm ti pa še celo zračunalhttp://www.xe.com/ucc/convert/?Amount=10000&From;=USD&To;=EUR

  • zic 10:21 10.januar 2012.

    dragi novinarček predno objavljaš traparije, preveri tu http://www.xe.com/ucc/

  • KOJAK 10:10 10.januar 2012.

    Spoštovani pisec članka 10.000 USD ni NIKOLI enako 80.000 €...