Svet
48 ogledov

Seks z davkoplačevalskim denarjem

Socialni delavci pravijo, da so nizozemske prostitutke "varnejše" od britanskih. Žurnal24 main
21-letnemu invalidu je britanska vlada privoščila potovanje v Amsterdam in vročo urico s prostitutko – seveda z denarjem davkoplačevalcev.

21-letniku so zagotovili polet do Amsterdama, kjer naj bi imel spolne odnose s prostitutko. Mladeničevi socialni delavci so dejali, da je "seks pravica vsakega človeka", 21-letnik pa jih je menda obupano prosil za pomoč, saj je bil do potovanja v Amsterdam nedolžen.  

"Bil je obupan in jezen, predvsem pa zelo radoveden. Je mlad moški, ki ima potrebo po spolnih odnosih," je povedal eden izmed socialnih delavcev, ki je še razkril, da si je 21-letnik zaželel, da bi v Amsterdamu ostal dlje, kot je bilo predvideno. Potrdil je, da je mladenič obiskal dva seminarja o spolni vzgoji.

Britanske prostitutke "sumljive"
Na vprašanje, zakaj so mladeniča iz Velike Britanije poslali ravno v Amsterdam, je njegov socialni delavec povedal, da so "nizozemske prostitutke bolj zaščitene od britanskih". "Naj se zabava. Vsaj jaz bi se hotel na njegovem mestu," je še povedal in dodal: "Mar ni bolje, da ga poučimo, ga vodimo in izobražujemo glede spolnosti na varnem kraju, kjer mu lahko izpolnijo vse želje? Če bi ga zavrnili, bi kršili njegove pravice."

Dodajajo, da imajo primer moškega z možgansko poškodbo, ki mu vlada redno plačuje občevanje s prostitutko. Moškega naj bi po poškodbi zapustila žena, ki mu je z računa pobrala tudi ves denar. "Spolno življenje mu je dvignilo samozavest. Sedaj spet zaupa ženskam," je povedal socialni delavec.

Čeprav se vlada trudi ugajati željam invalidov, ki si želijo aktivnega spolnega življenja, pa so se oglasili kritiki, ki menijo, da je takšno zapravljanje davkoplačevalskega denarja zelo zaskrbljujoče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.