Svet
9722 ogledov

Spor v družini Trump

Melania Trump profimedia
Oglasila se je prva soproga Donalda Trumpa Ivana.

Prva soproga Donalda Trumpa Ivana Trump je v intervjuju za televizijo ABC, kjer je promovirala svojo knjigo Raising Trump, menila, da je v bistvu ona prva ameriška dama.

Ivana Trump, ki je češkega porekla, je napisala knjigo, v kateri je opisala, kako je bilo vzgajati tri otroke sedanjega predsednika ZDA, to je Donalda mlajšega, Erica in Ivanko, zato ima knjiga tudi ustrezen naslov Raising Trump, kar bi v prevodu pomenilo "Vzgajati Trumpa", je poročala STA.

Donald Trump, Ivanka Trump Javno mnenje Svet Najbolj popularen Trump ni ne Donald ne Ivanka

Za televizijo ABC je Ivana dejala, da ima neposredno telefonsko številko do Bele hiše, vendar pa noče klicati, ker je tam Melania in ne želi povzročati ljubosumja. "V bistvu sem Trumpova prva žena. Sem prva dama," se je pošalila.

Aktualna soproga Donalda Trumpa Melania se je čutila dolžno odgovoriti na šalo svoje predhodnice, mame Trumpovih treh otrok. Preko svoje predstavnice za stike z javnostmi je poudarila, da želi le pritegniti pozornost.

donald trump Magazin Donald Trump o otipavanju Melanie v javnosti

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice