Svet
5154 ogledov

Sprla sta se na mostu, njo pogrešajo

Most čez Savo v Beogradu Profimedias
Policija še vedno išče 40-letno žensko.

"Bila sta srečen par," pravijo sosedi zakoncev, ki sta v središču iskalne akcije, ki poteka v Novem Sadu. Tamkajšnja policija išče pogrešano 40-letno Marijano Grahovac, za katero sumijo, da jo je 45-letni mož Zoran vrgel z mostu v Donavo. 

Zakonca sta se v noči s četrtka na petek sprla. Prišlo naj bi celo do fizičnega nasilja. Mož naj bi se s pestmi spravil nad ženo, ki je želela, da jo izpusti iz avtomobila, ko sta bila na mostu. Mož je poklical policijo in jim rekel, da je žena skočila z mostu. 

Priznal je, da je med njima prišlo do prepira, zanikal pa, da bi jo on vrgel z mostu. Policija je moškega aretirala. 

Zakonca sta bila oba zaposlena v šoli in njuni sosedi znajo povedati, da sta bila zgleden par. "Tukaj živijo sedem ali osem let. Vedno smo jih videli skupaj, držala sta se za roke in delovala srečno," je dejal njun sosed. 

Po besedah sodelavca imata 10-letno hčer. Mož naj bi tarnal zaradi finančnih težav, povezanih s stanovanjskim kreditom. Par naj bi nameraval oditi v tujino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.