Svet
22 ogledov

Sta zažgala šest otrok?

Požar v Angliji Reuters
Požar naj bi podtaknila starša otrok. Policisti so ju zaradi razjasnitev okoliščin priprli.

Požar, ki je pred štirinajstimi dnevi zajel hišo blizu mesta Derby v osrednji Angliji in v katerem je umrlo šest otrok, starih od 5 do 13 let, sta po vsej verjetnosti podtaknila starša.

Preiskava sicer še poteka. Prvi izsledki pa so pokazali, da je šlo za požig. Nekdo naj bi v nabiralnik pred hišo nalil bencin in sprožil požar.

Zaradi razjasnitve okoliščin so aretirali tudi starša umrlih otrok, ki sta bila v času nesreče v spodnjih prostorih hiše. Pozivajo pa tudi vse, ki bi o požaru karkoli vedeli, da spregovorijo, piše BBC.

Prosili so za večjo hišo

Družina je pritegnila pozornost javnosti, ko je Philott zaprosil za večjo hišo, kjer bi lahko živel s svojo veliko družino, 14 otroki, punco in ženo.

Leto kasneje je eden izmed konservativnih angleških politikov cel teden preživel z družino. Zaradi svoje številčnosti pa so se pojavili tudi v Jeremy Kyle Showu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.