Svet
488 ogledov

Stevardesa mu je na glavi razbila steklenici

Joseph Hudek Policija
23-letni Joseph Hudek je v četrtek povzročil pravi incident na letu Delta Airlinesa iz Seattla do Pekinga. Grozi mu celo do 20 let zapora in visoka denarna kazen.

23-letni potnik je iz neznanega razloga na letalu, ko je ta letel nad morjem, želel odpreti vrata. Njegovo namero je skušalo preprečiti več potnikov, a mladenič je zgrabil steklenico vina in z njo začel udarjati ljudi.

Ena izmed pogumnih in prisebnih stevardes na letalu je potniku uspela odvzeti steklenico, ki jo je razbila na njegovi glavi. Ker to ni pomagalo, je s servirnega vozička zgrabila še eno steklenico in tudi njo razbila na potnikovi glavi.

Razjarjenega mladeniča so slednjič le umirili, pilot je bil prisiljen prekiniti načrtovano pot in letalo vrniti v Seatlle, kjer je policija 23-letnika priprla. Na zaslišanju ni dajal izjav, ravno tako ne njegov odvetnik. V policijskem poročilu piše, da je na začetku leta naročil pivo, a da ni izgledal alkoholiziran.

Policija je zoper njega že spisala kazensko ovadbo, in sicer zaradi preprečitve dela osebja letala, zaradi česar lahko v najslabšem primeru dobi celo kazen 20 let zapora in še 250 tisoč dolarjev denarne kazni.

Med svojim divjanjem po letalu je poškodoval eno izmed stevardes in enega potnika, oba so morali prepeljati v bolnišnico.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.