Svet
23173 ogledov

Štiri tisočake za nočno moro

Plaža Profimedias
Na spletu se širi izkušnja turistke, ki je v hotelu s štirimi zvezdicami doživljala nočno moro.

60-letna Jackie Colbert iz Glasqowa je s svojim soprogom letovala v priljubljenem španskem letovišču Costa Del Sol; to, kar naj bi predstavljalo sanjske počitnice, se je spremenilo v nočno moro.

Nastanitev je zakonski par v mestu Torremolinos vplačal v hotelu s štirimi zvezdicami; skupaj s potjo sta mož in žena za letovanje odštela 3.750 funtov, kar znaša dobrih štiri tisoč sto evrov.

Ponudbe v zadnjem hipu preverjajte vsak dan. (Foto: Shutterstock) Slovenija Sedem dni Tunizije z letalsko karto cenejše kot polpenzion na Hrvaškem

V hotelu, ki jima je obljubljal raj na zemlji pa sta doživljala trenutke nočne more; njuna spalnica je imela pogled na mrtvašnico. Vsaki dan svojega letovanja sta tako skozi okno opazovala, kako vozijo mrtvece.

"Šokirana sem bila, ko sem skozi okno videla, kako vozijo trupla. Menim, da gre za nespoštovanje do umrlih kot tudi do gostov hotela, ki so primorani to opazovati," je za britanske medije povedala razočarana turistka. Poudarila je, da v opisu hotela ni bilo nikjer omenjeno, da je v bližini mrtvašnica. Zaradi sosednje stavbe ves čas letovanja ni odšla na teraso.

Svoje razočaranje je objavila tudi na svojem Facebook profilu, posnetke sosednje stavbe pa objavila tudi na Youtubu.

Poudarila je, da nima težav z mrtvašnicami na splošno, le da bi hotel moral v ponudbi govoriti resnico. Nenazadnje te počitnice res niso bile poceni ...

Putin proti Trumpu Svet Dopust ruskega in ameriškega predsednika - razlika v nekaj slikah

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Zala
    Zala 20:09 14.september 2017.

    Malo črnega humorja. Gospod in gospa sta dobila sobo s pogledom v prihodnjost.