Svet
22 ogledov

Tako se je potila, da je uničila mobilnik

Lynsey Dare Facebook
Britanki Lynsey Dare so se tako močno potile roke, da ni mogla uporabljati mobilnikov.

Lynsey Dare je svojega fanta prvič za roko prijela šele pred kratkim, pa čeprav sta skupaj že več let. Mladenki so se namreč tako močno potile roke, da se je sramovala vsakega dotika.

Težave so se začele, ko je sedaj 22-letna Lynsey dopolnila 10 let. "Tako sem se znojila, da sem uničila mobilnik in prenosni računalnik. Tudi s svinčnikom nisem mogla normalno pisati. Okoli njega sem vedno zaviljala papir. Odpovedati pa sem se morala tudi visokim petkam, saj so se mi prekomerno znojila tudi stopala,“ pravi Lynsey, ki se sicer ukvarja s plesom. „Med vajami sem bila čisto mokra. Partner me ni mogel dvigniti. Bala sem se, da to pomeni konec moje kariere.“ Na srečo temu ni bilo tako.

Zdravniki so namreč ugotovili, da ima mlada ženska hiperhidrozo, zato so ji odstranili znojnice po pazduho. "Takoj so se mi prenehale potiti roke, tudi stopala so sedaj manj mokra. Znojenje mi je toliko let uničevalo življenje. Vsem, ki imajo isto težavo sporočam, da obstaja rešitev,“ je še izjavila 22-letnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.