Svet
5191 ogledov

Težave Facebooka, uporabniki ogorčeni

Facebook Profimedias
Družbenega omrežja ni moglo doseči več tisoč uporabnikov ...

Priljubljeno družbeno omrežje se sooča s težavami in je bilo nedosegljivo za več tisoč uporabnikov na različnih koncih sveta.

Down Detector, spletna stran, ki na podlagi prijav uporabnikov beleži težave spletnih strani, je velik porast prijav zaznala okoli 16. ure. Večina uporabnikov, ki je izkusila težave, je poročala, da družbeno omrežje sploh ni delovalo oziroma se jim spletna stran ni naložila ali pa se niso mogli vpisati v svoj uporabniški račun. Manjše število pa poroča tudi o težavah z objavljanjem vsebin.

O težavah pa so uporabniki v Evropi, ZDA, Braziliji, Japonskem in Avstraliji poročali tako pri uporabi spletne strani kot aplikacije. S težavami pa naj bi se soočalo tudi omrežje Instagram, ki je v lasti Facebooka.

Predstavnik Facebooka je za Mashable potrdil, da imajo uporabniki težave s Facebookom in Instagramom po vsem svetu. "Danes so tehnične težave onemogočale dostop do Facebooka nekaterim uporabnikom," je še povedal predstavnik in dodal, da so hitro pristopili k preiskavi težav ter odpravi nepravilnosti. Za nevšečnosti se uporabnikom opravičujejo.

Ob težavah so se številni uporabniki obrnili na Twitter in svoje misli in naslajanja deli tam. Ryan Vaughan je na primer zapisal: "Facebook in Instagram sta se sesula... a Twitter je za nas tu." Ray Majoran pa je na primer zapisal, da se zdaj ljudje pogovarjajo na štiri oči prvič po desetletju. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.