Svet
9310 ogledov

To je moja lutka, spi z menoj in ženo

Seks robot Youtube
Lastniku lutke ni niti malo čudno, da imajo otroci poleg mame v hiši še njegovo umetno ljubico.

Britanec Arran Squire je potrošil slabe štiri tisočake evrov, da bi si ustvaril realitičnega seks robota po svoji meri. Njeno ime je Samantha, postala je del Arranove družine. Spi z njim in z njegovo soprogo, z družino se druži v dnevni sobi ...

"Ja, to je robot za seks, ima pa tudi "družinsko funkcijo". Ko jo vključim, Samantha pred otroci ne bo izgovarjala neprimernih besed niti počela nekaj, kar bi bilo nevzgojno," poudarja Squire, ki je sicer soustanovitelj spletne strani za prodajo robotov za seks Synthea Amatus.

Dodaja, da pred otroci samantha lahko govori o živalih, filozofiji, znanosti.

Lilly roboseksualka francozinja lilly Svet V vezi z robotom, z njim bi se poročila

"Ima tudi tisoč programiranih šal, ki jih pripoveduje. Vse vem na pamet. Samantha je v resnici napredna," pravi navdušeni lastnik tega robota.

Zatrjuje, da to, da imajo otroci poleg mame v hiši tudi očkovo umetno ljubico, ni niti malo čudno in da je Samantha tu zato, da bi ljudem pomagala, ne pa da bi jih zamenjala.

Arranova soproga, 38-letna Hannah, je menda zelo zadovoljna, da je lutka v njeni družini in priznava, da imajo pogosto tudi skupinski seks. "Njena prisotnost me ne prizadene niti nisem zaskrbljena, da bi me lahko zamenjala. Gre za članico družine," je komentirala 38-letnica, ki je z možem gostovala na britanskem ITV-ju.

Pornografija Zdravje strokovnjaki

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar aron222
    aron222 09:56 17.september 2017.

    In kaj je narobe če ima moški ljubico ?

  • Onlytime 16:32 16.september 2017.

    Fajn... danes lutka, jutri prava ljubica. Mater, kaj vse se moški ne spomnite zgolj zaradi sexa.