Svet
32 ogledov

Uboga, le kaj se ti je zgodilo?

Bulldog Bella Mae
1/5
Facebook/Animal Emergency Center of Norman
Triletna samička buldoga si bo srečanje z ježevcem zapomnila za vse življenje. Po njegovem napadu je namreč pristala na operacijski mizi, kjer so ji veterinarji odstranili več kot petsto bodic.

Do skoraj usodnega napada ježevca na triletno samičko buldoga Bello Mae je prišlo 27. julija, ko se je psička z drugimi psi igrala v parku. Takrat se je, tako domnevajo lastniki, preveč približala ježevcu, ki je iskal vodo, kar pa je bilo zanjo skoraj usodno.

Ježevec se je zaradi ogroženosti naježil in napadel Bello. Posledice: po glavi, vratu, nogah in prsih je imela skupno več kot petsto bodic. Večino so ji veterinarji med operacijo odstranili, vendar ne vseh.

Kljub temu so prepričani, da bo Bella povsem okrevala. Veseli so, da so bodice, ki jih je bilo sicer največ po gobčku in ostalih delih glave, zgrešile očesi, saj bi Bella drugače oslepela.

Napadi ježevcev na pse sicer niso tako redki, poudarjajo veterinarji, vendar tako hudega napada ne pomnijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.