Svet
37 ogledov

Učitelj pobegnil s 15-letno učenko

učitelj šola Shutterstock
Britanski učitelj je pretresel javnost, ko se je spustil v afero s 15-letno učenko in z njo pretekli teden tudi pobegnil.

Prejšnji četrtek so na trajektu za Francijo opazili 30-letnega Jeremyja Forresta in njegovo 15-letno učenko Megan Stammers, ki sta pobegnila iz domovine. Francoska policija ju že išče, a pravijo, da za njima zaenkrat ni nobene sledi.

Ljubezensko razmerje med učenko in poročenim učiteljem matematike se je začela pred meseci, njena starša pa sta zanjo izvedela šele, ko je Megan pobegnila od doma. Danielle Wilson in njen očim Martin Stammers pravita, da preživljata "pravi pekel". Hčerko sta nazadnje videla v četrtek popoldne, ko jima je dejala, da bo prespala pri prijateljici. Da nekaj ni v redu so ugotovili šele dan kasneje, ko se niti Megan niti Jeremy nista prikazala v šoli, kasneje pa ju je na trajektu za Francijo posnela varnostna kamera.

Britanski Daily Mail je ob tem razkril, da so Meganini sošolci že pred več kot pol leta opozorili šolo, da se nekaj plete med njo in učiteljem, a niso ustrezno ukrepali. Njuno razmerje so sicer raziskali, a so Forrestu kljub temu pustili, da je imel z Megan dodatne učne ure matematike. Meganina mama je razkrila, da ni vedela nič o preiskavi njunega razmerja, zanj je izvedela šele pretekli teden. "Kar slabo mi postane, ko pomislim na to, da se je to pletlo že dlje časa," je povedala žena Meganinega očima.

Sicer pa je šola Bishop Bell, ki jo obiskuje Megan in na kateri poučuje Jeremy, v preteklosti že imela zaposlenega učitelja, ki se je zapletel z učenkama. Pred tremi leti so zaradi spolnih odnosov s 15- in 16-letnico zaprli neimenovanega učitelja.

Komentarjev 1
  • saramara 11:02 26.september 2012.

    "...je povedala žena Meganinega očima."Torej, je to rekla njena mati. Pa kdo pise te clanke????