Svet
79 ogledov

Ustrelila fanta za večjo gledanost

roparka Shutterstock
Par je želel pritegniti več sledilcev na družbenih omrežjih in se zato odločil za nenavaden test, ki pa je imel grozljive posledice.

Devetnajstletno dekle iz Minnesote in oče njenega otroka sta se odločila preveriti, ali knjiga zadrži kroglo. Vse to z namenom, da bi dobila več sledilcev za njun YouTube kanal.

Ideja naj bi bila fantova, je povedala njegova teta. Nečak naj bi dejal, da sta se odločila za to, ker želita biti slavna. "Povedal mi je o svoji ideji. Rekla sem mu, naj tega ne počneta," je povedala teta. 

Par je v živo na YouTube prenašal dogajanje. Fant je pred prsni koš nastavil knjigo, dekle pa je z razdalje približno 30 centimetrov ustrelilo. Strel je bil usoden. Dogodek pa je v živo spremljal njun triletni otrok in okoli 30 ljudi, ki so gledali prek spleta. 

Policija je sporočila, da je par uporabil enciklopedijo s trdimi platnicami in 50-kalibrsko pištolo. Zasegli so tudi dve kameri, s katerima sta snemala usodno dogajanje. 

Dekle, ki septembra pričakuje drugega otroka, so aretirali. Najverjetneje jo bodo obtožili uboja. 

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.