Svet
18405 ogledov

V grozljivi prometni nesreči umrli štirje ljudje

Tovornjak trčil v več avtomobilov in motorista.

Policija je potrdila, da so v hudi prometni nesreči, ki se je zgodila v mestu Gloucestershire, zahodno od Londona, umrli štirje ljudje, dva otroka in ženska se bolnišnici še borijo za življenje, piše britanski Guardian. Težko poškodovan je tudi voznik tovornjaka.

Nesrečo naj bi povzročil prav voznik tovornjaka, ki ni upošteval cestno prometnih pravil, zapeljal naj bi na nasprotni vozni pas in trčil v več vozil, tudi motorista, nato pa končal v jarku.

Reševalne ekipe so imele zaradi gneče, ki je nastala, velike težave, da so se prebile do poškodovancev.

"Tovornjak je naenkrat zapeljal na drugo stran in vse je obstalo," je dejala ena od očividk in dodala: "En avto je povsem uničen, izgledalo je, kot bi v njem bil nekdo ujet."

"Vsi, ki so se znašli na kraju nesreče, so bili neverjetni. Takoj so priskočili na pomoč in pomagali ostalim poškodovanim. Veliko je bilo krvi. V avtu, ki ga je tovornjak zbil v jarek, so bili ujeti ljudje. Nekaj moških se je na vso moč trudilo, da bi jih rešili," je še povedala.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 13:14 17.september 2017.

    To pa je novica iz Slovenskih avtocest.Bedaki novinarski.To,da se med sabo pobijajo na tak ali drugačen način ni za nas zanimiva novica.