Svet
1547 ogledov

V tednu dni dvakrat za las ušla smrti

Strelski pohod v Las Vegasu
Pred tednom preživela strelski napad, nato v požaru izgubila dom.

Michella Flores je bila 1. oktobra med množico ljudi, ki so se udeležili glasbenega festivala v Las Vegasu. Tiste množice, na katero je iz 32. nadstropja hotela Mandalay Bay streljal Stephen Paddock. 58 ljudi je umrlo, 527 jih je bilo ranjenih. Michelle je imela srečo. 

Ko se je vrnila domov, pa jo je prizadela druga tragedija. V gozdnih požarih, ki so zajeli Kalifornijo, ji je pogorel dom. "Prejšnjo nedeljo sem bežala pred kroglami, to nedeljo sem bežala pred ognjem," je povedala. 

požar Kalifornija | Avtor: Profimedia Profimedia
Floresova, ki je v svoji karieri delala kot gasilka in reševalka, je sama skušala biti boj z ognjem, a je bil njen trud zaman. Ogenj je hišo, v kateri je bivala s starši, popolnoma uničil. 

Tragedijam navkljub ne misli obupati. Kot je povedala za Fox-KVTU, jo je dogodek v Las Vegasu močno pretresel. Predvsem za to, ker je bilo to nekaj, s čimer se ni znala spopasti. "Ko sem gasila požar doma, sem se počutila kot na delu," je še povedala. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.