Svet
12154 ogledov

V zadnjem hipu preprečil ugrabitev sina?

Otrok Profimedias
Hrvaški mediji pišejo o zgodbi iz Zadra, kjer naj bi oče preprečil ugrabitev svojega 3-letnega sina. Sprehajalci so - misleč, da je on napadalec - zadrževali njega.

"V nekem trenutku me je spreletel največji strah in bes v življenju. Želel sem ji skočiti za vrat in ji spuliti goltanec. Komaj sem se uspel zadržati. Verjemite mi, tako bi se počutil vsak starš na mojem mestu," občutke očeta, ki naj bi preprečil ugrabitev sina, opisuje domačin iz Zadra, njegovo zgodbo pa povzemajo številni hrvaški mediji.

Kot opisuje, je ženska, ki naj bi mu skušala ugrabiti sina, v 60-tih letih. Zadarčan se je s sinom po mestu sprehajal v nedeljo proti večeru. Ni ga držal za roko, a - kot izpostavlja - ga je imel ves čas na očeh. V gneči je dečka nenadoma zagrabila ženska in ga želela odvleči stran od očeta.

Ta je sina zgrabil za drugo roko in se soočil z žensko, ko so ga zgrabili mimoidoči. Očitno so menili, da jo je oče 3-letnika želel napasti. Ko jim je začel pojasnjevati, kaj se je zgodilo, je ženska v poletni gneči središča Zadra pobegnila.

Zadarčan dogodka ni prijavil policiji, češ da mu ne bi verjeli, kaj se je zgodilo. Policisti so na vrata družine potrkali sami. Kdo je dogodek prijavil, še ni znano, preiskava je še v teku. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1