Svet
10 ogledov

Včeraj dva voznika v nasprotno smer

napačna smer Bobo
Včeraj so policisti obravnavali dve prometni nesreči zaradi vožnje v napačno smer. Na srečo sta se obe končali z lažjimi poškodbami.

Včeraj zjutraj so policisti Policijske uprave Nova Gorica obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila v Dragi pri Dornberku zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču. Po dosedanjih ugotovitvah je 57-letni voznik osebnega vozila vozil v smeri Nove Gorice in v Dragi zavil v levo in trčil v tovorni avtomobil, s katerim je v nasprotni smeri pripeljal 52-letni voznik. Omenjeni 57-letni voznik je v prometni nesreči utrpel predvidoma lažje telesne poškodbe in so mu kasneje nudili ustrezno zdravniško pomoč v bolnišnici. Policisti so mu zaradi povzročitve prometne nesreče izdali plačilni nalog.

Italijan popoldne v napačno smer

Popoldne pa se je po napačni strani cestišča v križišču pri tehničnih pregledih v Šempetru pri Gorici vozil 66-letni italijanski voznik. Po dosedanjih ugotovitvah je v omenjeni prometni nesreči lažje telesne poškodbe (odrgnine) utrpel 66-letni voznik kolesa z motorjem, ki je po nesreči poiskal ustrezno zdravniško pomoč v šempetrski bolnišnici. Policisti bodo italijanskemu vozniku osebnega vozila, povzročitelju prometne nesreče, izdali plačilni nalog zaradi kršitev določil zakona o pravilih cestnega prometa, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.