Svet
35452 ogledov

Video: Omedlela med novinarsko konferenco

Strašljiv video posnetek, ki je nastal med novinarsko konferenco o covidu.

Vodja danske agencije za zdravila Tanja Erichsen je med novinarsko konferenco, na kateri so predstavljali odločitev, da država prekine cepljenje s cepivom AstraZenece, omedlela.

Video posnetek je strašljiv, na srečo pa si je Erichsenova hitro opomogla. Kljub temu so jo odpeljali na pregled v bolnišnico.

Trije moški so takoj priskočili na pomoč, eden ji je poskušal dvigniti noge, druga dva sta jo premaknila na bok.

Danska je sicer prva evropska država, ki se je zaradi zapletov s krvnimi strdki v celoti odpovedala cepivu AstraZenece. V državi so zabeležili dva takšna primera, v enem je 60-letna ženska umrla.

Komentarjev 8
  • e00c90b31b920b63866c381bdb80cb9aa17a5382 22:33 17.april 2021.

    Sam tkole jih je kar nekaj omedlelo,predvsem veliko športnikov med tekmo,treningi... .Glih tko kot ta ženska,pa nič srčni zastoj ali izčrpanost... .

  • Avatar jate
    jate 20:54 17.april 2021.

    MATR,MA JE FAJN BUTNILA Z GLAVO V TLA....HMM...

  • JZekspert 18:35 17.april 2021.

    Nekaj smrdi, in to že dolgo. Zakaj bi nas vse tako močno posiljevali s propagando za cepljenja in nas vsakodnevno bombardirali s temi bedarijami? Vprašajte se ljudje, zakaj je takole odneslo neko gospo, ki bi morala le povedat nekaj kratkih ...prikaži več stavkov - je bila cepljena, ve nekaj, kar jo močno teži? Bodite odprtega uma, raziščite in predvsem NE SE CEPIT (z ničemer) za ta lažni covid, za te cepilne potne liste, za pot v digitalno diktaturo kitajskega tipa. Verjemite mi, tega nihče noče!