Svet
12007 ogledov

Za 6 evrov prodajala hčerko

zloraba otrok Shutterstock
Med preiskavo zlorabe več deklet prihajajo na dan grozljive podrobnosti.

Srbska policija je konec avgusta prijela avstrijska državljana, 47-letnega moškega in 35-letno žensko. Osumljena sta, da sta zlorabila najmanj 9 deklet, starih med 11 in 14 let. Odkrili so tako videoposnetke kot fotografije, ki sta jih prej omenjena delila z drugimi pedofili po svetu. 

Zloraba otroka Grozljivka Slovenija V Sloveniji lani 185 prijav posnetkov spolnih zlorab otrok

Izkazalo se je, da so nekatera dekleta omenjenemu paru ponudili starši sami, v zameno za denar. Plačala naj bi jim med štiri in osem evrov. V enem primeru je mama hčerko prisilila, da sta skupaj razgaljeni pozirali, piše Blic, za kar so ji plačali 6 evrov.

Tamkajšnji center za socialno delo je potrdil, da večino deklet poznajo še od prej. Po razkritju so že sprožili postopke za odvzem deklet staršem. 

Osumljenca medtem ostajata v Srbiji v priporu. 

Anton Klančnik Zlorabe Slovenija "Žal se vse to dogaja tudi v Sloveniji"

* Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • LukaMB 00:06 18.oktober 2017.

    Smrtna kazen za pedofile.

  • jons 14:49 15.oktober 2017.

    Ta dva, ki sta počela te packarije z otroci sta nizkotneža, ki naj prejmeta primerno kazen. Bolj pa me boli, da obstajajo takšni starši, ki so pripravljeni za pest riža prodati svoje otroke. Pa kako lahko narediš kaj takega svojemu ...prikaži več otroku? Prodaj sebe, delaj ali pa pojdi beračit, svoje otroke pa zaščiti z vsemi sredstvi.

  • Janez_53 13:10 15.oktober 2017.

    Takšne gnusobe, kot sta omenjena jodlarja in še posebej starše, bi morali poslati v zapor za dolga, dolga leta! Pravzaprav pa takšni izmečki sploh ne bi smeli živeti!