Svet
24088 ogledov

Zakaj je mama v smrt odpeljala svoja majhna otroka

Policija Kutina
Odmeva tragedija 29-letne matere; njeno in trupli njenih dveh majhnih otrok so našli v avtomobilu v gozdu. Podrobnosti žalostne zgodbe.

Hrvaški portali pišejo o primeru družinske tragedije, do katere je prišlo včeraj pri Kutini. Index.hr piše, da so sosedje družine in širša okolica še vedno v šoku.

Nesrečna 29-letnica je v ponedeljek popoldne prišla k tašči po svoja otroka, 5-letno deklico ter 1,5 leto starega fantka. Taščo je odpeljala k frizerju, nato se je za njo izgubila vsaka sled. Ker se zvečer ni vrnila domov, njen mobilni telefon pa je bil izklopljen, so domači poklicali policijo in prijavili izginotje.

Tast, ki je od svoje nekdanje žene ločen, je za omenjeni portal povedal, da je njegov sin, oče umrlih otrok in mož 29-letnice, bolan. Ima tumor na možganih in težko prenaša kemoterapijo. Sredi tretjega ciklusa je in pogosto bruha. "Ne vem, morda snaha ni prenašala njegove bolečine in se je zato otroka odločila potegniti v smrt. Nihče nam nič ne pove. Sumi se, da je to naredila namerno. Delala je v hotelu v računovodstvu, tam je pustila kuverto za moža, v njej je bilo 300 evrov in 400 kun."

Otroka sta bila v otroških sedežkih

"Marina je vedno pazila, da sta bila otroka v sedežkih. Oboževala ju je, vedno je pazila na njuno varnost, potem pa to. Ne razumem, res ne razumem," je ponavljal tast nesrečne 29-letnice.

V gozdu si je mesto nesrečnega dogodka ogledala tudi dežurna državna tožilka, ki je podala kratko izjavo za javnost. Povedala je, da je naročena obdukcija za vsa tri trupla in da ostalih podrobnosti dogodka policija in tožilstvo za zdaj še ne vesta.

Novinarji portala Index.hr so se pogovarjali tudi s sosedi nesrečne družine, ki so vsi vedeli povedati, da sta se zakonca zelo lepo razumela, da sta imela zgleden zakon. Nikomur ni jasno, kako je lahko prišlo do česa tako grozljivega.

Mladi oče je zbolel, težko je prenašal kemoterapijo, niso pa živeli v pomanjkanju, imeli so svojo obrt. "Srečala sem jo v ponedeljek. Bila je nasmejana kot vedno. Nihče ni slutil, kaj je doživljala. Živela je v hiši moževe širše družine, morda si ni predstavljala, kako bi bilo, če bi zaradi bolezni umrl," je razmišljala ena izmed sosed. Povedala je, da sta bila oba zaposlena, da sta se lepo razumela z vsemi, se imela rada. Edina slaba stvar, ki se jima je zgodila, je bila bolezen."

Celo mesto je še vedno v šoku, vsi pričakujejo izsledke obdukcije in preiskave tragedije, ki je še vedno v teku.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.