Svet
10897 ogledov

Odšel po maščevanje zaradi punc

Hrvaška policija Žurnal24 main
Prevozil 70 kilometrov, da bi se maščeval.

Kot smo poročali včleraj je v nočnem kljubu Konoba v središču Senja zgodaj zjutraj prišlo do streljanja, v katerem je bil ubit 38-letni moški, dva mlajša moška pa sta ranjena.

Hrvaška policija Žalostno Svet V streljanju v nočnem klubu ubit 38-letnik

Po doslej znanih podatkih je 55-letnik pod vplivom alkohola ugasnil življenje priljubljenega redarja, sicer tudi lastnika lokala v bližnji Seoski Dragi. Vanj je izstrelil deset nabojev, poročajo hrvaški mediji. Ranjena 27-letnik in 26-letnik sta zunaj življenjske nevarnosti.

Nadlegoval dekleta

Krvava tragedija se je zgodila dve uri po tem, ko je varnostnik opozoril 55-letnika, naj ne nadleguje deklet v klubu. Kot so povedale priče, jih je vznemirjal, medtem ko so se zabavale, zato ga je varnostna služba opomnila in zaprosila, da zapusti lokal. To je tudi storil, vendar na svežem zraku ni ostal dolgo.

Po orožje 70 kilometrov daleč

55-letnik se je vrnil v lokal, kjer je spet začel nadlegovati dekleta, takrat ga je varnostnik resno pospremil do izhoda. Gostje so menili, da je epizoda s tem končana in da se lahko zabavajo naprej, vendar se je 55 letnik, ki je menil, da je ponižan v sporu zaradi deklet, odpeljal v Selce po orožje, prevozil 70 kilometrov in se nato vrnil v klub.

Streljal iz dveh pištol

V roki je držal dve pištoli in začel streljati. Kot pravijo priče, je bilo napadalcu očitno vseeno, koga bo zadel, saj je iz obeh pištol streljal na vse goste. Deset nabojev je izstrelil v varnostnika, ki je dejanje skušal preprečiti. Napadalca je ustavil šele drugi varnostnik, ki je na pomoč prihitel iz drugega lokala.

Napadalec naj bi pred leti živel v bližini Senja, vendar se je od tam odselil. Pred 15-leti naj bi bil osumljen za poskus uboja, vendar je bila prijava nato umaknjena. 

Komentarjev 1