Šport
30 ogledov

Svetovni prvak z ukradeno hondo

Dejan Koturović EPA
Nekdanji srbski reprezentant Dejan Koturović je zaradi suma ponarejanja dokumentov že 16 dni v makedonskem zaporu v Gevgeliji.

Po poročanju srbskih medijev je  Dejan Koturović mejni prehod Bogorodica med Grčijo in Makedonijo 13. septembra prečkal z ukradenim vozilom. Makedonski obmejni organi so med redno kontrolo ugotovili, da na Koturovićevi hondi CRV ni originalnih številk na šasiji, s čimer so utemeljeno sumili, da gre za ukraden avtomobil in pripadajoče dokumente. Kasnejša preiskava je potrdila, da je bilo vozilo ukradeno v Bolgariji.

Košarkar, ki je z ZR Jugoslavijo leta 1995 postal evropski prvak, leta 2002 pa svetovni prvak, bo na sojenje počakal v priporu. Kar 210 cm visoki Srb je v karieri uspešno igral za beograjski Partizan, berlinsko Albo, bolonjski Virtus, špansko Tau Ceramico, pa tudi za zdajšnji klub bratov Dragić - Phoenix Suns.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.