Slovenija
42 ogledov

"Svinjska stranka" na volitve

Svinjska stranka
1/5
Svinjska stranka
"Oblečene svinje so politiki, ki se postavljajo s svojimi predvolilnimi slogani in votlimi obljubami," sporočajo iz Svinjske stranke, ki se je volilni tekmi "pridružila" zadnji dan.

Čeprav so zamudili vse roke, so se pri Svinjski stranki - črni Slovenije "pridružili" predvolilni kampanji danes - kot pravijo, so si to dovolil, ker imajo ogromno podpornikov. "Gnoj je kapital, ki umaže in zasmradi vsakega, ki se ga dotakne," sporočajo. 

Antiprogram

Njihov program obsega deset točk, med drugim se zavzemajo za 80-odstotno obdavčitev sonca, vetra in vode: "Koliko je kdo potrošil, bodo ugotavljali številni uradi, zavodi in direktorati pod budnim nadzorom zunanjih in notranjih izvajalcev."

Pravijo, da se zavzemajo za preprečevanje razvijanja in širjenja idej na področju trajnostne politike, "saj planeta ne potrebujemo dlje, kot bomo živi". So tudi proti črpanju sredstev iz Evropske unije, "ker tako zaposlena in transparentna organizacija enostavno nima časa, da bi se ukvarjala s tako banalnimi stvarmi".

"Zavzemajo" se tudi za združitev cerkve in države ter ukinitev pravne države, so proti pravicam istospolnih partnerjev in mater. 


 

Komentarjev 2
  • Igor Đukanović 13:29 11.julij 2014.

    Pogum za naprej je pogosto plehko reinterpretirano. Ni pogum voziti se v avtu predsednika vlade. Pogum je bil sprejeti vodenje države v trenutku, ko si je špekulativni kapital obetal milijardne dobičke od slovenskega bakrota. Knapi ne tepejo žensk. A za ...prikaži večA za spustiti se v rudarski jašek potrebuješ ogromno poguma, saj gre za reševanje sistemskih problemov. Ne moreš vzeti denarja za njihove plače iz proračuna - potem bi res potrebovala pogum, da se vrne iz jame... Potrebuješ pogum, da greš iskati, kje se je zaustavil finančni tok in zakaj rentabilni posli ne tečejo.

  • Igor Đukanović 12:31 11.julij 2014.

    Svinje so prijazne, sočutne in inteligentne živali, kar vse so potrdili znanstveniki. Za razliko od ljudi pa pri svinjah, kolikor vem, niso odkrili nagnjenosti h korupciji.