Magazin > Odnosi in prosti čas
189 ogledov

Ta astrološka znamenja so najbolj ljubosumna

ljubosumje, ljubosumen moški Shutterstock
Ljubosumje je čustvo, ki velikokrat razburka umirjeno morje dolgoletne veze – nekaterim predstavlja problem, ker je preveliko, drugim, ker ga sploh ni.

Oven – velikokrat delajo scene

Pripadniki tega astrološkega znamenja imajo veliko težav z zaupanjem. Prevečkrat analizirajo majhne stvari, kot so odnosi med njihovimi partnerji in prijatelji, sodelavci, neznanci … Zaradi suma se odzovejo zelo burno in brez premisleka. Če pride do suma varanja in da se pri ovnu pojavi ljubosumje, lahko od njega pričakujete vse, od agresije do ignoriranja.

Lev – posesivnost

Levi so zelo nagnjeni k ljubosumju, ko imajo nekoga zelo radi. Tega sicer ne kažejo na agresiven način, ampak bolj na posesivnega. Za njih je ljubosumje znak ljubezni. Največkrat se ljubosumje pri levih pojavi, ko imajo ranjen ponos, prevelika pričakovanja ali zaradi strahu, da jih partner nima dovolj rad.

Škorpijon – ne more skriti izraza na obrazu

Škorpijoni veljajo za najbolj ljubosumne med astrološkimi znamenji (čeprav obstajajo izjeme). Ko se ljubosumni, ne kažejo razuma in brez premisleka napadejo partnerja in ga pri tem tudi brez zadržkov prizadanejo. Če bodo težko opisali, kaj čutijo, bo to zagotovo jasno razbrati iz njegove mimike in kretenj.

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:33 16.oktober 2016.

    Denar poneumlja. Glej kaj dela iz prisklednikov. Zarad poneumljanja izgubljajo človeškost do tistih ki niso v njegovem balončku koristi; koristi zaradi ugleda ali sorodstva .

  • Avatar čavez
    čavez 19:51 15.oktober 2016.

    In kar dela naša oblast tudi.

  • nergač 18:47 15.oktober 2016.

    Poneumljanje ljudstva bi moralo biti kaznivo dejanje.