Magazin > VIP
45 ogledov

Ta konec tedna se bo zgodila poroka leta

Jimmy Iovine, Liberty Ross Profimedias
Jutri naj bi si večno zvestobo obljubila glasbeni mogotec Jimmy Iovine in igralka Liberty Ross.

Liberty Ross je nekdanja žena režiserja Ruperta Sandersa, ki jo je prevaral z igralko Kristen Stewart (Fotografijo njunega ljubimkanja v javnosti lahko vidite TUKAJ.). Po koncu zakona se je 37-letnica umaknila iz javnosti, v zadnjem času pa se o njej spet malce več govori. V nedeljo naj bi se namreč poročila z glasbenim in filmskim producentom  Jimmyjem Iovinom, ki je od nje starejši 25 let.

Po Hollywoodu se šušlja, da gre za poroko leto, na katero si želijo vsi. Vabilo je sicer dobilo "le“ 250 ljudi.

Poroka bo na Beverly Hillsu - na 40 tisoč kvadratnih metrov velikem posestvu milijarderja Davida Geffna. Svatom bo na voljo ogromno prostora, saj je Geffnova hiša velika 1300 kvadratnih metrov. Na poroki bodo goste zabavali glasbeni velikani, kot so U2,  Bruce Springsteen in Lady Gaga.

Povabljenci, med katerimi so Kim Kardashian in Kanye West, Sheryl Crow, Tom Petty, Mick Jagger, Eminem, Gwen Stefani in Oprah, bodo morali svoje mobilnike oddati pri vratih. Šampanjca ne bo manjkalo, zato bo po vsakega svata prišel voznik, ki ga bo po slovesnosti tudi varno odpeljal domov.

Liberty se menda počuti kot v pravljici, njen nekdanji princ Rupert pa kot v nočni mori. Po aferi leta 2012 so se ga v Hollywoodu začeli izogibati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.