Slovenija
105 ogledov

Ta sestavina zgradi 10 kg mišic v enem mesecu

Moški mišice
1/9
Shutterstock
Nova formula s svojo hitrostjo in učinkovitostjo šokira bodybuilderje. Zakaj? Ker omogoči pridobiti 10 kg novih in odlično vidnih mišic v enem mesecu. Brez ubijalskih vaj v fitnesu in brez zapletene diete. Še več, prvi učinki so vidni že po 2 tednih uporabe. Za uspeh te metode je odgovorna ena nepričakovana sestavina...

Ta formula spominja na stopalo za plin. Pritisnemo ga „do konca” in notranji procesi v našem telesu hitro pospešijo. To pomeni, da je pridobitev mase in t.i. definicije presenetljivo lahka – razlagajo športni trenerji. Na drugi strani pa so bodybuilderji razjarjeni, saj je novi preparat za mišično maso na trg prišel šele zdaj, medtem ko so brez njega morali leta in leta ubijalsko trenirati.

3 faze delovanja

Nova metoda deluje v treh fazah. Najprej, že od prve uporabe, močno pospeši tempo metabolizma in razširja krvne žile. Na ta način potrebne energetske sestavine hitreje pridejo do že obstoječih mišičnih celic, kar stimulira proces njihove obnove in rasti.

V drugem koraku spremeni odvečno maščobno tkivo v popolnoma nove mišice, ki se začnejo pojavljati že po 2 tednih. Potem pa v tretji fazi formula definira, torej dodatno poveča pridobljene mišice, in kuri presežek maščobnega tkiva. Zahvaljujoč temu so mišice odlično vidne celo po koncu tretmaja.

Za tako stanje neprestane gradbe mišičastega telesa in kurjenja maščobe je odgovoren AAKG, torej koncentrirana oblika L-arginina. Kaj pa je L-arginin? To je naravna aminokislina, ki se pojavlja v človeškem organizmu in je zaradi svojih zdravilnih lastnosti imenovan „gradnik beljakovin” ter „konjska doza energije”. Visoka in obenem varna koncentracija AAKG je temelj nove formule za rast mišic.

100% moškost

Pridobitev moških mišic je najpomembnejši učinek tretmaja, ampak to še ni vse. Kapsule z AAKG dajo mogočno injekcijo energije in moči, pospešijo regeneracijo telesa in iz njega očistijo strupe in toksine. Nov preparat se od običajnih sredstev „za maso” razlikuje v še enem elementu. Kakšnem? Ni napolnjen s kemičnimi dodatki in za zdravje nevarnimi snovmi.

Naravno osnovo in varnost uporabe preparata so potrdili strokovnjaki z Inštituta Športne Medicine v Zürichu v Švici. Bil je tudi del podrobnih kliničnih raziskav. Ima vse potrebne certifikate in dovoljenja za prodajo. Lahko ga uporabljajo moški vsake starosti in v različnih fizičnih kondicijah, zato je postal neverjetno popularen med osebami, ki želijo pridobiti idealno izklesano postavo.

Samo danes nižja cena

Kapsule z AAKG so že obnorele Združene države ter šokirale profesionalne bodybuilderje. Sedaj – po debiju v Nemčiji, Švici in Avstriji – prihajajo na slovenski trg. Njihova znanstveno potrjena učinkovitost jih naredi priporočljive za moške, ki želijo hitreje in lažje pridobiti mišično maso, moško postavo in več energije ter moči.

Hitro rastoča popularnost
AAKG je razlog zakaj so nove kapsule razprodane v običajnih trgovinah. Distributer jih zatorej ponuja le preko spleta. A le danes bo preparat dostopen po nižji ceni – več podrobnosti dobite s klikom na povezavo spodaj.

Kliknite tukaj in naročite novo formulo z AAKG za hitro rast mišic