Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Ta vikend bo vroče

schengenfest Arhiv organizatorja
Že ta konec tedna, od 31. 7. do 3. 8., se obeta najbolj nora zabava letošnjega leta, Schengenfest 2014!

V četrtek bodo nastopili Vlado Kreslin in Mali bogovi, 2B in FCKN DJ'S.  V petek, na večer, pri katerem sodelujejo organizatorji s Kinom Šiška, boste lahko na glavnem odru videli izvajalce veliko presenečenje festivala - Die Antwoord, nato Laibach, Kiril Djaikovski, Moveknowledgement, Kuga in High 5. Na Elektro odru pa se bodo zvrstili Klangkarussell, DJ Zeds & Rootsinsession Sound, Felis Catus & Softskinson (DMNP), Nati Katchi in S.H.U. S.H.U.

V soboto bodo glavni oder zasedli vrhunski 2CELLOS, Bajaga & Instruktori, Zmelkoow, StrojMachine, Čao Potrorož, Pankreas in Ice on Fire.  Na Elektro odru boste lahko zaplesali ob glasbi Loadstar & MC Jakes, HEX, Danaja, TRDEE in Milk Drinkers. V nedeljo pa prihajajo na glavni oder dolgo pričakovani HIM in Morcheeba, nato MUFF, Zebra Dots, The Ufoslavians in Top Stripper. Na Elektro odru pa bosta ploščke sukala sloviti Valentino Kanzyani in Beltek.

Tudi dnevno dogajanje bo tokrat še posebej bogato. Poleg dnevnega didžej programa na odru na plaži boste lahko uživali v stand-up predstavah z ekipo novega Kluba smeha 10ka, ki bo pripeljal komike iz celotne regije, se nasmejali Improligi, se udeležili delavnic (slikarska in druge) in vodenih zabav. Našle se bodo tudi igre z ognjem in žongliranje z Arete (Marijana & Zoran), potekale pa bodo tudi igre brez meja, videli boste lahko trebušne plesalke, izbirala pa se bo tudi Miss Metliške črnine, saj bo na festivalu postavljena skoraj prava zidanica in še mnogo tega. Nekaj posebnega bo tudi letošnji zabavni park, saj bo združeval zabavo, šport, meditacijo in jogo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.