Magazin > Odnosi in prosti čas
1796 ogledov

Ta tri znamenja čaka pestro ljubezensko življenje

seks Shutterstock
Čakajo jih pestri meseci … Ste med njimi?

Oven
Ovnom se bo oglasila nekdanja ljubezen. Pogovor se bo začel povsem prijateljsko, nato pa bo nekdanji partner hitro prešel k stvari. V novembru se bo vaše ljubezensko življenje pomirilo. Vse kaže na resno zvezo, nekateri pa bodo skočili v zakonski jarem.

Dvojčka
Za dvojčke bosta poskrbeli usoda in karma. Čakajo jih razburljivi dogodki. V zadnjih tednih so veliko prestali, tudi zaradi ljudi iz svoje preteklosti. Samske pa čaka prijeten preobrat, saj se jim bo ponudila priložnost za resno zvezo, vezani pa se bodo morali vprašati, kako močna je še njihova ljubezen. Želeli se boste javiti nekomu, ki ga že lep čas niste videli, a vaju še vedno veliko povezuje.

Rak
Rake čakajo izzivi, tako na poslovnem kot tudi na čustvenem področju. Z dobro organizacijo in disciplino boste z lahkoto rešili vse službene težave, v ljubezni pa boste morali pokazati potrpežljivost in pripravljenost na pogovor. Tudi vas bo s tira vrgla nekdanja simpatija. Rake, ki so že lep čas samski, konec leta čaka usodna ljubezen. Zgrabite jo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.