Magazin
87 ogledov

Ta ženska poskuša Gordonu Ramsayju zagreniti življenje

Sarah Symonds Profimedias
Nekdanja ljubica slavnega kuharja Gordona Ramsayja piše knjigo o njunem vročem razmerju.

Gordon Ramsay | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Sarah Symonds je portalu Radar povedala, da bo knjigi naslov "Flash Gordon: My Time With Britain's Most Fiery Chef“ (Flash Gordon: Moj čas z najbolj ognjevitim britanskim kuharjem).
Svetlolaska naj bi bila -  s prekinitvami – kar sedem let Ramsayjeva ljubimka, zato se je je prijel vzdevek "profesionalna ljubica“.

Sarah je med drugih povedala, da se je slavni kuhar pred seksom, da bi bil orgazem močnejši, drogiral z alkil nitritom (poppers). "Smrdeli so po odstranjevalcu laka za nohte,“ se spominja Symondsova, ki je kuharja spoznala, še preden je zaslovel. 49-letnik naj bi bil obseden z različnimi vrstami seksa. Če mu ni ugodila, se je do nje menda obnašal zaničevalno. "Jemanje poppersov, prošnje, naj mu poiščem dekle za trojčka ali dekle točno določenega videza, ki bi jo lahko po spletu opazoval, analni seks …,“ je razkrila nekdanja ljubimka, ki je svojo zgodbo prodala časniku News of the World, ki so ga 2011 ukinili. "Počutila sem se ceneno. Če mu nisem mogla ali hotela priskrbeti želenih stvari, ga nisem več zanimala.“ Ko ga je ujela na laži, pa ji je bilo dovolj. "Imela sva načrte, a jih je odpovedal, ker naj bi njegova hči zbolela. Nato ga je moj prijatelj videl v neki restavraciji,“ je povedala svetlolaska in dodala, da na koncu drug do drugega nista čutila nobenega spoštovanja.

Sara sicer meni, da je Ramsay ženo varal, ker je bil pod stresom in paranoičen ter tudi zato, ker je bila njegova žena v spalnici preveč konzervativna.

Ramsay je med neko oddajo na BBC že pred leti zanikal, da je imel s Symondsovo razmerje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.