Magazin > Odnosi in prosti čas
699 ogledov

Ta znamenja obožujejo grob seks

seks, strast, tatu, tetovaža Profimedias
V omarici skrivajo lisice in bič? Pravijo, da pripadniki teh šestih znamenj prisegajo na seks, ki ste ga lahko videli v filmu Petdeset odtenkov sive.

Oven
Ženske, rojene v tem znamenju, vzburjata dinamičnost in tekmovalnost - tako v spalnici kot tudi zunaj nje. Ko seks s partnerjem postane rutinski, bodo poskusile tudi najbolj nenavadne stvari, da bi ga spet začinile. Za njih je spolni odnos idealen način vzpostavljanja povezave z nasprotnim spolom, zato bodo tudi o svojih fantazijah spregovorile brez sramu in dlake na jeziku. Tudi med rjuhami so rade "ta glavne".

Devica
Device so vajene skrbeti zase in tudi za druge, zato tudi v spalnici prevzemajo iniciativo. Čeprav rade poskušajo novosti, jih prej vprašajte, saj presenečenj ne marajo. Tako kot ovni imajo tudi device rade vse pod nadzorom. Ko vam bo začela zaupati, boste z njo lahko preizkusili tudi najbolj nenavadne stvari.

Škorpijon
Seks z osebo, ki je rojena v tem znamenju, je kot hoja po robu pečine. Nikoli ne veste, kaj vas pričakuje. Včasih je nežen, v naslednjem trenutku pa grob. Zanje je strast pomembnejša od ljubezni. Škorpijone običajne seks poze dolgočasijo. Ves čas jih je treba presenečati. Nikar se ne zadržujte. Povejte jim, kaj si želite, in izpolnili bodo vse vaše skrite fantazije.

Strelec
V postelji znajo biti grobi in "umazani“. Med rjuhami si želijo vsaj enkrat v življenju preizkusiti vse. Radi igrajo vloge. Zelo so radovedni, zato bodo z veseljem privolili (vsaj prvič) v bolj grob seks.

Kozorog
Vsega se lotevajo z veliko mero resnosti, zato so nekateri, ko se med rjuhami prvič srečajo z osebo, ki je rojena v tem znamenju, nad njo presenečeni. Radi imajo “umazano“ govorico. Tudi z njimi lahko brez sramu govorite o fantazijah in svojih fetiših.

Vodnar
Vodnarji obožujejo grob seks. Šeškanje se lahko v njihovih spalnicah zelo hitro prelevi v pravo sadomazohistično akcijo, zato vam, če niste pristaš teh grobosti, svetujemo previdnost. Če poznate kakšnega vodnarja, veste, da je bolje, da njihovih nagnjen ne postavljate pod vprašaj. Ker mislijo, da se lahko s partnerjem povežejo tudi brez romantike, se bodo držale tistega, kar jim je všeč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.