Magazin > Odnosi in prosti čas
180 ogledov

Ta znamenja znajo najbolje ravnati z denarjem

Denar Žurnal24 main
Očitno je v zvezdah zapisano tudi, kdo med nami je večji zapravljivec in kdo je racionalen ter ve, da je treba kakšen evro tudi privarčevati.

Bik

Biki so veliki materialisti in obožujejo udobje. Na prvem mestu so oni, na drugem denar, potem pa šele vse ostalo. Ker ljubijo uspeh in lagodno življenje, so najprej pripravljeni trdo delati, da bi čim več zaslužili in si kasneje privoščili zaslužen počitek. Njihova dobra stran je, da niso egoistični in da svoje premoženje oziroma udobje delijo z ljudmi, ki so jim blizu.

Strelec

Strelci svoj lok radi uperijo v tarčo, ki je v obliki evra. Pripravljeni so na vse ali nič, zato je možno, da bodo še pred 30. letom imeli svoje podjetje, od katerega lahko živijo. Obožujejo varčevanje, zato imajo vedno nekaj v nogavici v predalu.

Kozorog

So zelo delavni, potrpežljivi in ambiciozni. Dolgoletno delo in trud ga bosta katapultirala med milijonarje. V mladosti raje pozabijo na eksotična potovanja in nepotrebne luksuze, da bi si za naprej zagotovili čim bolj lagodno življenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.