Magazin > VIP
67 ogledov

Tajči se je borila z depresijo

Tajči bo kmalu v živo odpela vse svoje največje uspešnice. (Foto: Željko Lukunić Žurnal24 main
Ena največjih nekdanjih zvezd hrvaškega šovbiznisa Tatjana Cameron Tajči je izdala, da je imela depresijo.

Tatjana Cameron Tajči od leta 1992 živi v ZDA, kjer se je poskušala uveljaviti kot pevka in igralka. Večjih uspehov 44-letnica ni zabeležila, sta se pa z možem domislila novega projekta – spletne oddaje Waking Up in America.

Tajči želi s tem projektom ljudi osvestiti, jih zbuditi in pomagati svetu. Kot pravi, se moramo vsi zavedati, da težavam ne moreš ubežati. "Včasih je treba sprejeti drastične ukrepe, a tudi v tem primeru moramo pogledali vase, v svojo dušo in poskušati popraviti tisto, kar lahko,“ je povedala Tajči, ki v svoji oddaji razkriva tudi lastne travme.

Kot je povedala, je bila na Hrvaškem nekoč velik zvezda, a se v svoji koži ni počutila dobro, zato se je preselila čez lužo, kjer pa se je spet izgubila – tokrat v iskanju napačnega ameriškega sna. "Prišla sem v Ameriko, se poročila, rodila otroke, spet našla vero, kljub temu pa sem se še naprej borila z depresijo, tesnobo in težavami s soprogom. Prebudila sem se šele takrat, ko sem doumela, da lahko svoje življenje spremenim le, če si to zares želim. To sem tudi storila,“ je bila iskrena Tajči, ki želi sedaj tudi svojim gledalcem pokazati pot do sreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.