Magazin > VIP
22 ogledov

"Tajkuni naj gredo kopat kanale"

Angelca Likovič Ana Fetih
Angelca Likovič se jezi nad nastanitvijo, ki so jo deležni tajkuni v zaporu.

"Veselim se vsakega dne življenja. S svojim življenjem sem zelo zadovoljna, veliko manj pa z slovensko politiko," je iskrena Angelca Likovič, ki bi tajkune poslala vse prej kot  v zapor. "Dvajset let so uničevali nas, pridne ljudi, sedaj bomo pa plačevali visoke davke, tajkuni, ki so vse prepisali na žene, bodo pa lepo prišli skozi. Malo bodo sicer zaprti, a saj imajo tam tri menije, fintnes in še marsikaj. Namesto, da bi jim vse zaplenili, prodali in od njih dobili denar. Jaz ne bi nobenega zaprla, poslala bi jih na komunalo smeti voziti, delati v dom za ostarele, kanale kopat. To bi bilo treba narediti," je mnenja Likovičeva, ki pa kljub vsemu še ima upanje:

"Enkrat bo prišlo nekaj novega, saj imamo v Sloveniji veliko dobrih in sposobnih ljudi. Zaenkrat gredo vsi mladi upi v tujino, kjer so bolj cenjeni kot doma. Imamo cel kup sposobnih ljudi. Dajmo v državni zbor take, izobražene ljudi, ne pa poslance, ki porabijo denar za svoje svetovalce in mentorje, ki jih izobražujejo. Zakaj dajemo v državni zbor tako zabite poslance?"

Tudi sama je bila kar deset let članica stranke, a pravi, da to ni bilo za njo: "Deset let sem bila v Janševi stranki in v vseh strankah je tako, da dokler kimaš, si lahko, ko misliš s svojo glavo, pa moraš iti. Vodje imajo radi le kimavce."

Komentarjev 14
  • Avatar atojeto
    atojeto 18:43 24.avgust 2013.

    Tudi zapor jim zaračunati. Npr. za različne socialne prejemke se država vsede na premoženje prejemnika, čeprav je človek 40 let delal, sedaj pa nima dovolj za dom upokojencev.

  • anze40 14:27 24.avgust 2013.

    Pa tisti ki je izumil nacionalni interes....Kučan tudi kopat

  • anze40 14:26 24.avgust 2013.

    Pa bankirji tudi......