Magazin
2872 ogledov

Tajska masaža je šla do konca

moški ženska masaža Shutterstock
Prostor je bil izpolnjen s pozitivno energijo, vonjem po masažnem olju in orientalsko glasbo. Maserkini spretni prsti so delali čudeže na njegovem naoljenem hrbtu in imel je kar nekaj težav, da ga ni potegnilo v spanec.

Že neštetokrat si je tik pred vrati premislil, tokrat pa je vztrajal in se prepričal, da ne zaman. Simpatična Tajka je njegovo telo in um popeljala na nek višji nivo. Bil je čas, da se obrne naokoli in spomnil se je, da bo lahko za hip pokazal svoje premoženje. To si je zamislil, še preden je prišel in zdaj je bil čas, da uresniči nagajivo idejo. Nalašč se je obrnil tako, da mu je brisača za hipec ušla z mednožja, pri tem pa je opazoval njen obraz. V kotičkih ust je zagledal blag smehljaj, lepe oči pa so se nekoliko zožile.

Popravil si je brisačo in opazoval lepotičko, ki je na njegov prsni koš zlivala toplo, dišeče olje. Z dlanmi ga je enakomerno raznesla po koži, potem pa se uprla vanj in pričela s prsti spretno vtirati olje v njegovo kožo. Nalašč je pričel nekoliko glasneje vzdihovati in ji s tem sporočal, kako zelo uživa. Lepotička se je končno bolj opazno nasmehnila in se s prsti sprehodila preko njegovega trebuha. V trenutku ga je oblila vročina in njegove zenice so se opazno razširile. »Ugaja?« ga je vprašala. »Mhm, ko bi vedela kako zelo,« je odvrnil. Sicer pa je gotovo videla izboklino, ki je počasi napenjala brisačo.

Prikupno se mu je nasmehnila, potem pa povsem nepričakovano izginila s prsti pod njo. Vzelo mu je sapo, ko se je dotaknila njegovega prebujenega penisa, ki nato seveda ni mogel več ustaviti svoje rasti. Z naoljenimi rokami je pričela masirati še tega, ter ga vnovič pogledala v oči. »V redu?« je vprašala. »Nikoli bolje lepotička,« se je nasmehnil nazaj. Torej je imel prijatelj prav in ni lagal, ko mu je priporočil obisk prav tega masažnega salona. Ni mu verjel, da te zmasirajo do konca. Zaprl je oči in si azijsko lepotičko predstavljal golo, kako ga obdeluje in kako si na koncu zaželi, da bi obdelal še on njo. Menil je, da to vendarle ni mogoče, a je kmalu doživel še eno presenečenje. »Do konca?« je vprašala s svojim nežnim glasom. »Khm, … ja. Prosim,« se je zmedel, ko je odprl oči.

Lepotička si je razvezala pas okoli bele halje in jo elegantno spustila na tla. Bil je šokiran in nadvse prijetno presenečen. Lia, kot ji je pisalo na identifikacijski tablici, mu je pokazala svoje vitko telo, manjše a lepe, naravne prsi in pričela lesti k njemu na masažno mizo. »Roka ali vse?« je spet želela vedeti. Ko je v popolnosti pregledal brhko lepotičko, ki se je pošteno razkrečila nad njim, na sebi pa je imela le še tangice, je bil odgovor seveda kot na dlani. Brisače med njima ni bilo več, korenjak mu je pošteno stopil pokonci in že se ga je pričela dotikati s svojim mednožjem. Z rokami je segel proti njej, jo prijel za vitek pas, nato za zadnjico in končno sklenil pobožati še jedre prsi. Očitno ji je bil všeč, saj mu je kolega dejal, da se ne pustijo božati. Z roko si je segla k mednožju, se s prsti nekajkrat pobožala po češpljici, nato pa odmaknila hlačke v stran in pokazala svojo nežno, rožnato lepotičko.

Najraje bi ji rekel, naj mu sede na usta, a je tisti hip že krenila nad njegovega vojaka, z vlažnimi lističi božala njegov naoljen vrh, nato pa z občutkom sedla nanj. Ni mogel verjeti, da se mu to dogaja. Če je še upal, da se ga bo lotila z rokami, pa česa takšnega resnično ni pričakoval. Zdaj je jezdila v njegovem naročju, razpirala ustnice in tiho ječala ob vsakem svojem gibu. Z rokami je ni več dosegel, saj se je nagnila nazaj, se oprla na dlani ob njegovih nogah in proti njemu napela svojo vlažno in pošteno zapolnjeno češpljico. Oči so se mu prilepile nanjo, ko je po njegovem junaku drsela gor in dol, tiho ječala in več kot očitno zadovoljevala oba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.