• Pet 11 do 20 °C
  • Sob 15 do 22 °C
  • Ned 16 do 23 °C
več na vreme.net

Odzivi

16 komentarjev

"Takim bi bilo treba prepovedati nastope“

Mnogi spletni komentatorji po zmagi Jane Šušteršič ogorčeni. "Najlažje je pa bit že uveljavljena pevka pa it na talente!“

Ir. K. / Ljubljana

 

(Foto: Saša Despot)

Sinoči se je končala 4. sezona šova Slovenija ima talent. Zmagala je Jana Šušteršič, ki svoje pevsko znanje uri v Španiji. Dejstvo, da ima z nastopi (pela je v srbski skupini Neverne bebe, op. avt.) več izkušenj, kot so jih imeli ostali nastopajoči, je mnoge spletne komentatorje zmotilo.

Se sprašujem, zakaj se Darja Švajger ne prijavi ko ima talent ... leta šolanja za sabo pa še izkušnje ... oddaji se pa reče nekaj o talentih ...Adrijana ti si zmagovalka.

Mihela Mlinar
Večina jih je bila mnenja, da bi morala zmagati Adrijana Kamnik, ki se je uvrstila na drugo mesto.

"Svinjarija!!!!!! Takim kot je ona bi bilo treba prepovedati nastope na takih šovih!!! To so šolani talenti z kilometrino nastopanja!!“ je na spletni strani šova zapisal Aleš Polaris. Z njim se strinja tudi Zvone Dragan: "Profiji nimajo kaj delat na takih šovih.“

Tudi David Rozman meni, da šolanih pevcev ne bi smeli vključiti v šov: "Brezveze. Namesto, da bi zmagal kdo, ki se ne ukvarja s petjem profesionalno in bi bila zmaga na šovu zanj lepa odskočna deska, pride ena, ki poje že celo življenje in ima na tem področju mnogo uspehov in zmaga."Najlažje je pa bit že uveljavljena pevka pa it na talente! Sram naj jo bo!“ pa se je razhudila Amela Bečkanović.

Mnogi so se veselili z Jano

Tomaž Rutnik se s kritiki ne strinja: "Slovenci smo en tak patetičen narod. Vedno slavimo drugouvrščene in tolčemo po zmagovalcih. Bolano,“ pravi Tomaž. Istega mnenja je tudi Robert Trebec, ki pravi, da je glasbenik že vrsto let in da lahko potrdi, da je bila Jana največji talent v šovu. "Že prvi nastop je pokazal, kaj je talent, ne pa te monade in komedije, kar za Slovence predstavlja talent,“ meni Trebec.

"P**** kak ste zavistni. Vsi pa kao neki šolan glas. Pa tudi če 100 let hodiš na ne vem na kake akademije pa se šolaš pač če nisi rojen z dobrim glasom se ga nemoreš naučit! Lahko enkrat v toti fu***Sloveniji nekomu privoščite zmago? Očitno ne. Kdor koli bi zmagal, bi našli neke bedne pripombe,“ pa pravi Petra Prelog.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (16)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima