Magazin > VIP
38 ogledov

Tako Angelina Jolie manipulira z mediji

Brad Pitt, Angelina Jolie FameFlynet
Brad Pitt se je poročil s pravo lisico.

Angelina Jolie je še enkrat dokazala, da je mojstrica, ki se lahko po manipuliranju z mediji kosa le s pokojno princeso Diano. Tudi ta je vedela, kaj ji je storiti, da bo dobila čim večji prostor v časopisu in pozitivno reklamo ...

Hollywoodski insajderji so Joliejevi že nadeli vzdevek "trojni M“ (Master Media Manipulator), saj se je Angie svoje ločitve lotila na edinstven način, piše Vip.de.

Medtem ko velika večina zvezdnikov ločitvene dokumente vloži v petek popoldne, ko se večina redakcij že zapre in je med koncem tedna zelo majhna verjetnost, da bo zanjo kdo izvedel, je Angie dokumente vložila v ponedeljek. Igralka je počakala, da se je polegel pomp okoli emmyjev, pravijo. Njena odvetnica, Laura Wasser, je s portalom TMZ, ki je prvi poročal o ločitvi, v zelo dobri odnosih. Skupaj so poskrbeli, da je svet izvedel, da Brad pije, kadi marihuano in da ima težave z izbruhi jeze. Portal je takoj dobil tudi izjavo odvetnika, da je Angie dokumente vložila, ker se boji za zdravje družine. Nad Joliejevo se je pojavil svetniški sij, Pittu, ki je za ženino namero izvedel 24 ur prej, pa so zrasli rogovi … Njegov imidž je takoj po objavi vesti utrpel velikansko škodo, še zlasti po tem, ko je TMZ poročal, da zvezdnika zaradi zlorabe otrok preiskuje policija. Ta je to pozneje zanikala. Brad Pitt v poplavi vseh teh vesti ni dobil priložnosti, da bi se branil.

"Vse to je del Angelininega načrta, kako nadzorovati pisanje medijev in s tem tudi pogajanja,“ je prepričana novinarka NY Magazina Elaine Lui.

Pitta, ki je že napovedal, da se bo boril za deljeno skrbništvo, čaka težek boj. Angelina se je z odvetniki zaprla na posestvo, kjer načrtujejo svoj bojni pohod.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 08:22 23.september 2016.

    Zdaj nas bo Ir. K. vsak dan pitala z Brangelino, ker se trenutno Mireli ne dogaja nič pretresljivega..... Podn od podna.