Magazin > VIP
34 ogledov

Tako bi Trump rešil voditeljevo napako na Miss Universe

donald trump Profimedias
Nekdanji lastnik licence Miss Universe, Donald Trump, se je odzval na napako, ki se je med letošnjim izborom pripetila voditelju Stevu Harveyju.

Kot smo poročali, je Harvey za zmagovalko okronal Miss Kolumbije, v resnici pa je zmagala misica s Filipinov. Za napako se je opravičil, o tem, kako se kaj takšnega lahko pripetilo, pa kroži več teorij.

Trump se je na nerodni pripetljaj najprej odzval po Twitterju. "Kar se je sinoči zgodilo na izboru Miss Universe, me žalosti. Pred pol leta sem licenco prodal za rekordno ceno. Kaj takšnega se prej ne bi zgodilo,“ je tvitnil predsedniški kandidat.

Očitno pa njegov zapis ni dosegel želene publicitete, zato naj bi Trump poklical v oddajo Today show, v kateri je razložil: "Napake se lahko zgodijo. Steve Harvey je krasna oseba. Všeč mi je, kako je to izpeljal. Zagotovo pa je bila to grozna napaka. Grozno za mladenko iz Kolumbije. Stvari se pač zgodijo. Prenos je bil v živo, novi lastniki so izjemni ljudje. Licenco sem imel 15 let, nato pa sem jo prodal,“ je bil diplomatski Trump, ki je bil v prodajo licence "prisiljen“. NBC je namreč s Trumpom prekinil sodelovanje, ker je udrihal po mehiških imigrantih.

Trump je sicer še povedal, da bi se na napako odzval popolnoma drugače. “Obe bi razglasil za zmagovalki. To, kar se je zgodilo Kolumbijki, je strašno. Ji za nekaj minut dati krono, nato pa ji jo spet odvzeti ...”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.