Slovenija
646 ogledov

Tako bodo v naslednjih dneh odprte trgovine

nakupovalni voziček Profimedias
1. maja bodo večina trgovin zaprta. Zaprte bodo vse trgovine Spar in Interspar, vse trgovine Tuš, vsi Hoferji, Lidli in oba hipermarketa Leclerc.

Zaprta bo večina trgovin Mercator, a ne vse. Do 15. ure bodo odprti supermarket in Market Zaka na Bledu, Market 78 v Izoli, Market 80 v Piranu, Market 2 v Portorožu in Supermarket v Luciji.

Market v Moravskih Toplicah bo delal do 12. ure, enako tudi market Atomska vas v Podčetrtku, market Dom v Murski Soboti bo odprt do 13. ure, enako tudi market Breg na Ptuju.

Supermarket Lucija bo odprt do sedmih zvečer, "dežurne" trgovine v Ljubljani pa do devetih (Zaloška) oziroma desetih zvečer (Celovška, Tržaška in Slovenska). Najdlje, do enajstih zvečer, bo na praznik dela odprta trgovina na avtobusni postaji v Mariboru. 

2. maja bo spet lažje iti po nakupih

Drugega maja bodo trgovine Spar in Interspar odprte tako kot ob nedeljah, tiste, ki so ob nedeljah sicer zaprte, pa bodo delale od 8. do 12. ure. 

Trgovine Tuš bodo imele nedeljski urnik, Hoferji bodo odprti od 8.  do 15. ure, Lidli do 17. ure, Leclerca se bosta zaprla ob treh. 

Večina Mercatorjevih trgovin se bo zaprla ob treh.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Avatar praufo
    praufo 11:57 01.maj 2017.

    ja lej, ne se hecat ... štacune morjo bit odprte, sicer lahko še kdo škripne od lakote ali pa celo od žeje

  • Avatar praufo
    praufo 11:29 01.maj 2017.

    popolnoma se strinjam, kupci so res preleni in namesto da bi voziček nabasali do vrha, je bolje do polovice ... mamo jim, presneti slovenčki, kakšni lenuhi ste, marš u štacuno, pa da nism vidu vozek nafilan manj kot do vrha

  • Avatar praufo
    praufo 11:26 01.maj 2017.

    pa sej maš še pumpo odprto, malo dražje je, ampak ...