Magazin > Odnosi in prosti čas
74 ogledov

Tako boste prišli do več denarja

razno 08.05.13. denar, euro, stetje, bankovci, A bank employee counts Euro notes zurnal24.si
Morda nekateri nasveti delujejo malce bizarno, a vseeno, zakaj pa ne bi poskusili?

S pravimi feng šuj triki v vašem stanovanju lahko dosežete, da boste zaslužili več denarja kot sicer. Bistvo je, da ustvarite okolje, kjer lahko energije normalno prehajajo po prostoru in tako pozitivno vplivajo tudi na vas.

Popravite vse, kar je pokvarjeno
Še posebej se potrudite, da boste popravili streho in pipe. Vse, kar je povezano z vodo v kakršnem koli pomenu. Po fen šuju voda označuje dve stvari: denar in čustva. Tako kot voda, ima tudi denar svoj tok. Zato popravite streho, če pušča ali pipe, ki so pokvarjene.

Zapirajte straniščno školjko
Kopalnica je velik "potrošnik“ pozitivne energije. Pozitivna energija stanovanje zapušča tudi čez odtok wc školjke in umivalnika. Zato zapirajte straniščno školjko, spustite desko, da ne bi izgubili pozitivne energije. Nekateri celo pravijo, da lahko svoje finance zaščitite tako, da na cev za straniščno školjko zavežete rdečo mašno. Morda je ta nasvet že malo preveč bizaren, kajne?

Uredite vhod
Zelo pomembno je, da je vhod v stanovanje ali hišo "privlačen“ za energije. Odstranite vse nepotrebne stvari – obleke, ki so že dolgo časa na hodniku, obutev, ki je ne nosite in smeti. Naslov in ulična številka morata biti vidni, da bi energije lažje našle pot do vas.

Poglejte na levo stran
Ko vstopite v stanovanje, kaj se nahaja na vaši levi strani? Po starem tibetanskem načelu naj bi bilo prav tam pomembno mesto za denar. Ali so stvari pospravljene? Je vse lično in čisto? Poskrbite, da bo čisto in da boste na levi strani imeli kakšno sliko z vodo, ki je za energije zelo dobrodošla.

Imate peč na drva ali kamin? Mogoče bi ga morali imeti
Po načelih feng šuja peč na drva simbolizira obilje in bogastvo. A poskrbite, da bo vedno čista.

Cenite denar
Ko naredite prvih pet korakov, morate počistiti nekatere zadeve še pri sebi. Bodite hvaležni, da ga imate, razmislite, kako ga zapravljate in ali resnično potrebujete vsako stvar, ki si jo želite? Včasih kupujemo kaj, kar niti ne potrebujemo.

Komentarjev 1
  • izRODEk 08:49 28.september 2016.

    Baje pomaga, če daš vsako jutro prst v rit in ga oblizneš.Ajde ovce zarukane, gremo lizat!