Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Tako boste v hipu privlačnejši

poljub Profimedias
Že z majhnimi spremembami lahko znatno povečate svojo privlačnost.

Tisti, ki trdijo, da prava lepota prihaja iz notranjosti, imajo prav. Že z nekaj malimi spremembami v obnašanju lahko namreč znatno povečate svojo privlačnost.

Pomemben je nasmeh
Ni lepšega obraza, kot je nasmejan obraz. Mnoge raziskave so pokazale, da ljudje nasmejane osebe dojemajo kot prijatelje in so zato radi v njihovi družbi.

Telesna govorica
Sproščen položaj rok in telesa je znak, da ste odprti za druženje. Prekrižane roke ali živčno tapkanje po mizi vašemu sogovorniku pošiljajo jasen znak, da vas komunikacija z njim ne zanima.

Pošalite se
Največji dar duhovitih oseb je to, da so zmožni osrečevati ljudi okoli sebe. Njihova okolica jih bo zato nagradila s pozivnimi čustvi.

Sprostite se
Ne obremenjujte se z mnenji drugih oseb. Pogovarjajte se suvereno in sproščeno. Nihče ne mara napetih oseb. Sogovornika vedno glejte v oči. Naj se vam nikamor ne mudi.

Vonj
Pazite na osebno higieno.

Drža
Takoj se boste počutiti bolje in samozavestnejše, če boste hodili vzravnano. Samozavest pa je tako ali tako lastnost privlačnih oseb.

Obleka naredi človeka
Nihče od vas ne pričakuje, da boste od nog do glave odeti v oblačila dragih blagovnih znamk. Polagamo pa vam na srce, da ne nositi oblačil, ki ne laskajo vaši postavi. Saj veste, kaj je ženskam svetovala Marilyn Monroe … "Vaša oblačila morajo biti dovolj ozka, da pokažete svoje obline, in dovolj ohlapna, da boste še videti kot dama.“

Lepi lasje so zdravi lasje
Vsak stilist vam bo povedal, da je pričeska pomemben del stila, zato so redni obiski frizerja več kot priporočljivi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.