Zdravje > Aktualno
46 ogledov

Tako boste v živo telovadili s Pahorjem

Onlinegym4me Onlinegym4me
Da bi čim večjemu številu Slovencev omogočili aktiven način življenja, so zagnali projekt spletne telovadnice.

Do 12. januarja bo spletna telovadnica OnlineGym4me vsem Slovencem omogočala brezplačen dostop do različnih vadb, med drugim tudi joge, pilatesa in aerobike. Vsak dan bodo omogočili tri vadbe v živo, registrirani uporabniki pa bodo lahko dostopali do obsežne knjižnice vadb. Uporabniki bodo lahko izbirali med osnovno in težjo stopnjo vadbe, ki traja 15 ali 30 minut.

V živo s Pahorjem

Onlinegym4me, Borut Pahor | Avtor: Onlinegym4me Onlinegym4me
Vsako sredo ob 18.30 bodo potekale vadbe v živo z znanimi Slovenkami in Slovenci. Prvi bo v živo telovadil predsednik republike Borut Pahor, ki je tudi častni pokrovitelj projekta. "Navdušili so me zato, ker gre za zamisel, ki je originalna in globalna. Spodbuja, kot rečeno, bolj aktiven, bolj zdrav življenjski slog," je med drugim dejal Pahor.

Direktor in lastnik podjetja Marko Filej je dejal, da je projekt edinstven v svetovnem merilu. Njihov cilj je čim večjemu številu ljudi omogočiti aktiven način življenja. Podjetje, ki se mu je lani kot solastnica pridružila tudi teniška zvezdnica Ana Ivanovič, je letos uspelo pridobiti pomembno investicijo podjetja Technogym, ki je vodilno podjetje na področju izdelkov, storitev in rešitev na področju fitnesa in wellnesa. 

 Dan za varen avto

Komentarjev 2
  • dragec 12:19 08.oktober 2016.

    JEBENTI, JJ, ALBANSKI ĆEFUR, DOBESEDNO SMRDIŠ,GNUS SMRDLJIVI, POJDI NAZAJ V BARBARA ROV. DREK SMRDLJIVI POKVARJEN I- TO SO BESEDE NEPRIŠTEVNE OSEBE - "izRODEk"

  • izRODEk 22:45 05.oktober 2016.

    Jebenti, Pahor, dobesedno se mi gabiš, gnus smrdljivi pokvarjen populistični. Pojdi nazaj v Hudo jamo domobranske kosti preštevat - v tem si dober. In ostani tam! Za zmeraj!Govno smrdljivo pokvarjeno...