Magazin > Odnosi in prosti čas
64 ogledov

Tako boste žensko odgnali iz svoje postelje

seks, intima Profimedias
To ženske med seksom tako odbija, da niso prepričane, če si še želijo biti intimne z vami.

Iskanje samopotrditve

Ženske niso ravno navdušene nad nenehnim spraševanjem, če jim je všeč to, kar jim moški počne. Tako moški kot tudi ženska najverjetneje lahko zaznata, če partner uživa, zato ni potrebe po spraševanju in iskanju samopotrditve.

Vetrovi ob neprimernem času

Verjetno nihče ne bi bil navdušen, če bi partner spuščal vetrove med tem, ko bi se predajali užitkom. Vseeno pa se poskusite vzdržati vsaj med tem, ko vas ženska oralno zadovoljuje.

Posnemate filme za odrasle

Malo žensk je navdušenih nad oponašanjem poz, grimas in zvokov, ki jih vidimo ali slišimo v filmih za odrasle. In verjetno je malokatera navdušena nad spermo na obrazu ali v laseh.

Šepetanje packarij

Tudi to je nekaj, kar navadno vidimo v filmih za odrasle in tudi nad tem nobena ženska ni navdušena. Po navadi ne vedo, kaj reči, kako sprejeti besede, ki so jih dobile … Poleg tega pa si, četudi je seks dober in grob, želijo ostati dame.

Slabo poljubljanje

Slabo poljubljanje, slab seks. Preprosta logika.

Smrad (iz ust, nog, izpod pazduhe …)

Velja, da je dober parfum lahko afrodizijak za ženske. Če nekdo oddaja neprijetne vonjave, pa naj ta prihaja izpod pazduhe, iz ust, od nog ali kjerkoli drugje, je ženska popolnoma nenavdušena in ji ni do seksa.

Komentarjev 1
  • MihaPu 18:13 26.november 2016.

    Najbolj bazdi iz ust prav ženskam in te mine da bi ji ga notri sploh dal včasih.Pa noge jim smrdijo zaradi kitajskih žab, ker so hodile zunaj z njimi in so vse prepotene, kaj šele da majo poscane gate ...prikaži več in vonj po "ribah" neoprani ali "ph neutral" smrdulji :) Resnica, pol se moram za nos držat pa kondom gor dajat pa nabijat iz jeze v ta zmazek.