• Tor 15 do 27 °C
  • Sre 17 do 26 °C
  • Čet 15 do 26 °C
več na vreme.net

Kostumografinja odgovarja

2 komentarja

Tako dragi so kostumi, ki jih nosijo v šovu Zvezde plešejo

Irena Rugel Krajcer je tista, ki poskrbi, da so naši zvezdniki v novem šovu Zvezde plešejo, videti kot profesionalni plesalci.

K. D. / Ljubljana

 

V novem šovu Zvezde plešejo smo že v prvi oddaji videli kar nekaj osupljivih plesnih kostumov. Zaradi njih so naši zvezdniki, ki so del šova, bili na parketu videti kot pravi profesionalni plesalci. Njihove kostume oblikuje Irena Rugel Krajcer, oblikovalka plesnih kreacij: "Skozi celotno sezono boste videli celo barvno pahljačo kostumov, v skupnem številu okoli 400 kostumov in skoraj nobena kreacija se ne bo ponovila."

Irena je za Žurnal24 povedala, da kreacije oblikuje sama, da pa so nekatere sposojene iz Londona, nekatere pa celo od slovenskih plesalk: "Kostumi so zelo dragoceni. Ogromno je ročnega dela in kristalov, ki dajo obleki poseben čar. Govorimo pa o nekaj sto evrih na kos.“

Obleko, ki jo je nosila Nuša Lesar smo opazili tudi v britanskem šovu Strictly Come Dancing. "Licenca sama ne narekuje posebnih pravil. Biti morajo narejeni na nivoju, biti barviti in lesketajoči. Obleke si lahko, tako kot druge plesne oddaje, sposojamo tudi pri svetovno znani izsposojevalnici plesnih oblek DSI London. Že za prvo oddajo smo skočili do Londona in prinesli obleke, med drugim tudi za Nušo Lesar."

 

A post shared by BBC Strictly (@bbcstrictly) on Nov 5, 2016 at 12:22pm PDT

 

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarja (2)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima