Magazin > VIP
96 ogledov

Tako grdo je kralj govoril o svoji snahi

juan carlos, letizia Profimedias
Španski kralj Juan Carlos nad Letizio ni bil navdušen …

Daniel Forcada je o španski kraljevi družini napisal knjigo, v kateri med drugim razkriva, da kralj Juan Carlos nad sinovo izbranko in bodočo ženo Letizio ni bil prav nič navdušen.

Letizio, ki ni modre krvi, kruh si je pred poroko s Felipejem služila kot novinarka, je označil "za čisto običajno osebo", ki si njegovega sina ne zasluži. "Rekel je, da je nora in da takšne ženske v palači še ni videl. Prav tako je izjavil, da Letizia pomeni konec monarhije,“ trdi avtor, ki je informacije dobil od Felipejevih jadralskih kolegov in Fernanda Almansa, ki je skrbel za red v palači.

Juan Carlos poroke sinu ni mogel izbiti iz glave. Letizio, ki je sedaj kraljica Španije, je ljudstvo lepo sprejelo. Njena popularnost raste, saj je, odkar je Felipe sedel na prestol, veliko bolj samozavestna. Juan Carlos pa je v zadnjih letih nase opozarjal le s škandali. Med drugim se je razvedelo, da je varal svojo ženo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.