Šport > Nogomet
74 ogledov

Tako je Beckhama menjal lasten sin

David Beckham, Brooklyn Beckham, dobrodelna tekma Unicef EPA
Med včerajšnjo Unicefovo dobrodelno tekmo na stadionu Old Trafford, na kateri sta se pomerili dve ekipi nekdanjih nogometašev, je prišlo do posebnega trenutka: nekdanjega nogometaša Davida Beckhama je na igrišču menjal njegov sin Brooklyn.

Ambasador Unicefa (organizacija Združenih narodov, ki je posvečena izključno otrokom) David Beckham je na stadionu njegovega nekdanjega kluba Old Trafford v Manchesterju priredil dobrodelno prireditev "Tekma za otroke". Nastopili sta ekipi Velika Britanija in Irska in Ostali svet, ki so ju sestavljali nekdanji svetovni znani nogometaši. Vodstvo ekip sta prevzela Sir Alex Ferguson in Carlo Ancelotti.

Med nastopajočimi so bili med drugimi ob Beckhamu še Luis Figo, Dwight York, Ruud Van Nistelrooy, Ronaldinho, Paul Scholes in mnogi drugi. V svojo ekipo pa je Beckham sprejel tudi svojega šestnajsletnega sina Brooklyna.

Prav on pa je svojega očeta v drugi polovici tekme menjal in tako poskrbel za najbolj čustven trenutek tekme.

 

 

Beckham replaces Beckham

Birth of a star? David Beckham is substituted for his own son, Brooklyn, during the UNICEF Match for Children on Saturday...

Posted by Goal.com UK on 15. november 2015
 
Beckham's Unicef charity match

David Beckham brought a host of football legends to Old Trafford for the UNICEF Match for Children on Saturday - watch the highlights!

Posted by Goal.com UK on 15. november 2015
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.